NyheterPEPPSenaste

Höstmode

2018´s höstmode har inte varierat så mycket från förra året förutom att vi fått lite inflikar utav Sydkoreas moderna ullkappor, breda ”mom-jeans” och helt ett par klassiska vita tennisskor. Denna stil är väldigt unisex och passar likaså damer som herrar.

Det vanligaste är också att använda sig av basplagg som man sedan kan klä upp eller ner med accessoarer, väskor, mössor, m.m beroende på vad man ska eller vilket humör man är på.

Ylletröjor är även i år väldigt uppskattade och det är populärt att ta en eller ett apar storlekar större för att få en mer oversized effekt på sin outfit.

 

 

För en mer fixad look kan man byta ut jeansen mot ett par raka finbyxor, även dessa finns för både kvinnor och män i en rad olika färger, mönster och stilar. Damerna kan även byta ut sina sneakers mot ett par klassiska pumps eller sandaletter. För herrar kan sneakers bytas ut mot skinn stövlar i ankellängd och även här går de bra med jeans eller finbyxor. Solglasögon är en touch som många väljer att lägga till för en mer tuff stil!

Rania Mandhi